Error!

Bedenktijd en herroepingsrecht

 

De klant  heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Mineralenhandel de Kubus daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 3 werkdagen na de aflevering op de hoogte te stellen.

 

Indien aan u geleverde goederen niet aan verwachting voldoen zal Mineralenhandel de Kubus in overleg met u als klant op zoek gaan naar een passende oplossing. Na overleg met u en mineralenhandel de kubus kunt u de retourzending richten aan:

 

Mineralenhandel de Kubus

t.a.v. Retouren

Tijinkskamp 2

7631 AK Ootmarsum

 

Retourgoederen worden uitsluitend  geaccepteerd indien deze ongebruikt en in de originele verpakking terug komen. Tevens dient de retourzending door u voldoende te zijn gefrankeerd. Het aankoopbedrag wordt, onder aftrek van gemaakte kosten, binnen 14 dagen gecrediteerd en zo nodig retour gestort op de rekening waarvan het afkomstig is. De kosten van de retourzending zullen door Mineralenhandel de Kubus in beginsel niet worden  vergoed.

Goederen kunnen afwijken van foto’s qua maat, uitvoering en/of kleur. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten, elk stuk is uniek.

 

Logo Mineralenhandel de Kubus

Let op!

Slechts 70% van onze voorraad staat op onze webshop, deze wordt nog dagelijks aangevuld.

Voor een compleet overzicht nodigen wij je graag uit in onze showroom!

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

(Altijd op afspraak) 

Zie hier waar je aan moet voldoen om klant te worden