Error!

Trommelstenen

Trommelstenen 

Trommelstenen worden gemaakt door ruwe stenen in een roterende trommel te stoppen in combinatie met water en slijpmiddel. Door het vallen en schuren binnen in de trommel, verdwijnen alle scherpe en uitstekende delen en blijft er een mooie glanzende steen over. Het trommelen kan tot wel 5 weken duren totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Jumbostenen

Onze Jumbostenen zijn grotendeels handgeslepen stenen uit Madagaskar. Deze zijn ter grootte van je handpalm en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Maten kunnen variëren van 5 tot 10cm. 

Schijfstenen

Onze Schijfstenen (ook wel oplegstenen of zakstenen genoemd) zijn mooie platte handgeslepen stenen. Ze zijn gemiddeld tussen de 3 en 5cm en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Split

Split is onze kleinste vorm van de trommelstenen. Ze zijn gemiddeld tussen de 5 en 10mm en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Je vind de bekendere soorten zoals Amethist, Bergkristal en Rozekwarts. Maar ook soorten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt zoals Nuummiet, Purperiet of Fosforsideriet.

Item 1-24 van 266 in totaal item(s)

Logo Mineralenhandel de Kubus

Let op!

Slechts 70% van onze voorraad staat op onze webshop, deze wordt nog dagelijks aangevuld.

Voor een compleet overzicht nodigen wij je graag uit in onze showroom!

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.