Error!

Groothandel in Edelstenen, Mineralen en Toebehoren

Wie zijn wij

Mineralenhandel de Kubus is een groothandel in Edelstenen, Mineralen en Toebehoren. Inmiddels bestaan wij al ruim 20 jaar en staat de volgende generatie zelfs al klaar om het bedrijf voort te zetten.

In onze showroom van ruim 750m² vind je de meer dan 2000 verschillende producten en hebben wij een constant wisselend assortiment van Edelstenen, Mineralen en toebehoren.

Daarnaast is het ook mogelijk om via onze b2b webshop inkopen te doen. Hier kun je een account aanmaken.

 

Klant worden?

Om klant te worden bij Mineralenhandel de Kubus dien je in het bezit te zijn van een KvK-nummer en een BTW nummer. Daarnaast gaan wij er vanuit dat als je klant bij ons wilt worden, actief bent binnen de branche!

 

Een bezoek aan onze showroom

Onze Showroom ligt in Dé Kunststad van Nederland, Ootmarsum, vlak bij de Duitse grens. De showroom is ruim opgezet en er hangt een gezellige, familiare sfeer.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. (Altijd op afspraak) Daarnaast organiseren wij twee keer per jaar Dé Kubus inkoopdagen. Deze dagen zijn wij ook in het weekend geopend.

Mineralenhandel de Kubus verkoopt uitsluitend aan de zakelijke klant. Het is dus niet mogelijk om als particulier onze showroom te bezoeken. Het is goed om te weten dat wij binnen onze showroom een minimum orderbedrag hanteren van €250,- exclusief btw.

 

De B2B webshop

In onze webshop vind je ongeveer 60% van al onze producten. Hierop staan alle producten welke wij standaard in ons assortiment hebben. Ideaal voor het nabestellen van bepaalde producten of gewoon eens even rond te snuffelen vanuit je luie stoel!

Wél eerst even een account aanmaken. Account aanmaken

Al onze pakketten worden met zorg ingepakt en gecontroleerd voordat wij ze verzenden. Uiteraard kijken we altijd naar de voordeligste verzendmethode. Binnen onze webshop hanteren wij een minimale ordergrootte van €100,- exclusief btw.

 

Onze prijzen

Al onze producten zijn met inkoopprijzen geprijsd, zowel in de showroom als in de webshop. Dus de prijzen die jij ziet, zijn jouw inkoopprijzen. De producten zijn per stuk of per gewicht geprijsd.

 

De Kubus gedachte

Iedereen is gelijk en voor ons is iedereen hetzelfde. Of je nou een beginnende webshop hebt of de grootste winkel van Nederland, iedereen is bij ons welkom en zal hetzelfde behandeld worden!

Daarnaast staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel en streven wij er altijd naar deze zo hoog mogelijk te houden.

 

Onze producten en leveranciers

Wij controleren onze leveranciers op verschillende punten en bezoeken deze persoonlijk voordat wij zaken doen. Al onze leveranciers worden met de grootst mogelijke zorg uitgekozen en komen van over de hele wereld, zoals Madagaskar, Brazilië, India, Indonesië, Peru, China, Pakistan, Mexico, Argentinië, Marokko en ga zo maar door.

 

Producten

Adventskalenders, Ruwe Mineralen, Kristallen, Clusters, Geode’s, Gepolijsten stenen, Geslepen stenen, Sculpturen, Harten, Manen, Engelen, Bollen, Punten, Eieren, Sterren, Massage artikelen, Piramides, Plakken en Schijven, Boekenstandaarden, Trommelstenen, Schijfstenen, Jumbostenen, Split, Sieraden, Edelsteenhangers, Doorboorde hangers, Sleutelhangers, Engelhangers, Armbanden, Kogelarmbanden, Kettingen, Benodigdheden, Diffusers, zeeppompjes, Schalen, waxinelichten, theelichten, lampen, nachtlampen, Himalaya zout, Seleniet, Fossielen, Versteend Hout, Tafels, Tanden, Zeepstenen, Schelpen, standaarden, Salie, Palo Santo, Therapeut artikelen, Zakstenen, Orthoceras, Gua-Sha, Displays, Tanden.

 

Onze klanten van Groothandel Mineralenhandel de Kubus zijn voornamelijk:

- Webshops

- Winkeliers

- Saunacentra

- Beautysalons

- Mineralenwinkels

- Natuurwinkels

- Reformwinkels

- Cadeauwinkels

- Museumwinkels

- Markthandelaren

- Sieradenontwerpers

- Therapeuten

- Juweliers

- Interieurzaken

- etc.

 

Onze gegevens

Showroom:

Adres:             Tijinkskamp 2 (Achter de Sportschool)

Postcode:       7631 AK Ootmarsum

Magazijn:

Adres:             Laagsestraat 42

Postcode:       7637 PC Oud-Ootmarsum

 

Telefoon:        06-15208907

Email:             info@dekubus.com

KVK:                90688414

BTW:               NL865410197B01

IBAN:              DE12 2806 9956 5016 7170 00

BIC:                 GENODEF1NEV

Logo Mineralenhandel de Kubus

Let op!

Slechts 70% van onze voorraad staat op onze webshop, deze wordt nog dagelijks aangevuld.

Voor een compleet overzicht nodigen wij je graag uit in onze showroom!

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

(Altijd op afspraak) 

Zie hier waar je aan moet voldoen om klant te worden